top of page

Proč to děti v Alpách baví?

„Kdy už tam budeme?“ „ A proč musíme chodit po horách?“ „A tam jako bude něco zajímavého?“

To jsou věty, které pronášely děti našich kamarádů, když s námi vyjeli do Beskyd. Slýcháte tyto věti od dětí taky? Pokud děti nejsou zvyklé na pohyb v přírodě, je náročné je zaujmout.

Ideální prostor pro opravdové užívání si pobytu venku nabízí Rakousko. V Alpách najdete trasy s úkoly a výzvou i čistou zábavu.

Přiznejme si, že některé aktivity jsou zajímavější než jiné. Dechberoucí výhledy, neuvěřitelně fotogenické hory a vzácné luční kvítí budou těžko konkurovat Minecraftu nebo chatování s kamarádkou.

Ale takové střílení z luku, jízda na koni, lanové parky do výšky až 7 m, horolezení na skále nebo 7 km dlouhý sjezd na terénní tříkolce už u některých dětí budou mít šanci. Děti se mohou také účastnit komentovaných výletů, pečení chleba, vyrábění ze dřeva a celé řady dalších akcí.

A perlička pro rodiče - všechny tyto aktivity jsou v některých střediscích pro děti zdarma.

Pro menší děti jsou v nabídce hřiště, vláčky, poníci, minigolf nebo například krmení zvířátek.

Takže zabalit pevné boty a hurá do rakouských Alp užít si aktivní dovolenou! Vaše děti si ani nestihnou všimnout, že se i chodí.

A pokud nemáte čas hledat všechny informace, plánovat program a vybírat destinaci, jeďte s Alpínkem - destinaci a ubytování jsme vybrali za Vás a dostanete ověřený doporučený program, náš Návod na aktivní dovolenou s dětmi.

Oblíbené články
Poslední příspěvky

Chci se nechat inspirovat

Archiv
Hledat podle témat
Přidejte se k nám
  • Facebook Basic Square
bottom of page